Flutur este încă membru al organizației PNL Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizației Județene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, se află încă în baza de date a PNL Gura Humorului, a declarat vineri, Philip Rozopol, care este responsabil cu activitatea de reverificare a numărului de membri PNL. „Domnul Flutur nu și-a dat demisia din organizația PNL Gura Humorului”, a spus Rozopol, care a arătat că, formal, el se află înscris în registrul membrilor organizației.

Rozopol a precizat că PNL Suceava a început inventarierea membrilor PNL din județ, arătând că se vor purta discuții cu fiecare membru de partid din baza de date. „Pentru a realiza reconstrucția acestei organizații, trebuie să vedem unde ne aflăm”, a explicat Philip Rozopol, adăugând că în maxim două săptămâni această acțiune va fi finalizată.

În ceea ce privește radierea din baza de date a PNL a lui Gheorghe Flutur, Rozopol a spus că este posibil ca liberalii suceveni să-l mențină totuși, în rezervă.

Gheorghe Flutur a părăsit PNL în 2006, când a format alături de Theodor Stolojan, PLD, partid care a fuzionat cu PD, el fiind în prezent vicepreședinte al PD-L și președinte al PD-L Suceava.


Intră acum și în grupul de