Handbal masculin : CS Universitatea Suceava la momentul primelor meciuri amicale din acest an


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava va participa în acest week-end la primul turneu premergător debutului returului Ligii Naționale de handbal masculin. Formația suceveană va juca trei meciuri amicale în cadrul unui turneu organizat de colega CSM Medgidia.

Pe lângă CS Universitatea Suceava și gazdele de la Medgidia, la această competiție de pregătire vor mai fi prezente două echipe, ocupanta locului doi din divizia secundă, CSM Focșani, dar și formația bulgară Lokomotiv Varna.
„Este un turneu foarte util pentru noi, mai ales că nu mai este mult până la începerea returului și avem mare nevoie de meciuri de pregătire.

Oricum, până la debutul oficial al părții secunde a campionatului va trebui să mai jucăm câteva partide test pentru a ne verifica potențialul în perspectiva întâlnirilor dificile din această iarnă, cu Liberty Bernardo și Dinamo”, a declarat antrenorul secund al Universității, Leonard Bibirig.

Studenții vor să joace mai repede prima etapă din retur
Prima zi a returului Ligii Naționale de Handbal, 14 februarie, coincide din păcate pentru suceveni cu meciul tur pe care-l au de disputat în optimile Challenge Cup, pe terenul portughezilor de la Liberty Bernardo. Ca urmare a acestei coincidențe, sucevenii încearcă să schimbe data primei etape din retur, cu Dinamo București cu o săptămână mai devreme. În acest sens, Universitatea a trimis deja dinamoviștilor o cerere de mutare a datei meciului și așteaptă în aceste zile un răspuns.
 


Intră acum și în grupul de