Handbal, „Cupa Municipiului Medgidia” : CS Universitatea Suceava, locul doi la finele primului turneu de pregatire al anului 2009


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava a participat la finele saptamânii trecute la un prim turneu de pregatire înaintea debutului de campionat, „Cupa Municipiului Medgidia” turneu ajuns la cea de-a patra editie. Handbalistii suceveni au întâlnit pe rând formatiile Dobrudja Dobrici, CSM Medgidia si CSM Focsani.

Echipa pregatita de antrenorul secund Leonard Bibirig a trecut fara probleme de formatia bulgara si a depasit net cu scorul de 38 – 21 ocupanta locului secund din seria A a Diviziei A, CSM Focsani. În cel mai echilibrat meci al turneului gazdele de la CSM Medgidia au întrecut CS Universitatea Suceava cu 29 – 25. Desi constantenii s-au impus în aceasta disputa, sucevenii sunt cei în avantaj pentru ca au câstigat atunci când a contat, adica în campionat. CS Universitatea si CSM Medgidia au mai jucat un amical în afara competitiei, sâmbata, de la ora 11, „studentii”impunându-se cu 31-20.

„Pentru aceasta prima faza a pregatirii cred ca jucatorii nostri s-au miscat bine. Sunt convins ca odata cu continuarea antrenamentelor echipa noastra va progresa în asa fel încât la începutul returului sa atingem maximum de forma sportiva. Vrem sa mai disputam câteva partide amicale înainte de prima întâlnire oficiala a anului, prima dintre ele fiind pe 24 ianuarie cu Poli Iasi, pentru ca apoi sa mai contactam câtiva adversari de calibru pentru a ne testa fortele” a declarat antrenorul secund al CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig. (Radu Cocea)

„Studentii” au fost alaturi de Petru Ghervan din fata micilor ecrane

Sâmbata seara întregul lot de jucatori al Universitatii Suceava împreuna cu antrenorii Leonard Bibirig si Florin Leuciuc au urmarit partida României cu Franta. „Era de asteptat sa fie un meci foarte greu pentru jucatorii nostri la care s-au vazut emotiile debutului. Sper totusi ca odata cu avansarea în competitie echipa României sa aiba jocuri din ce în ce mai bune. Suntem alaturi de domnul Ghervan si îi uram si pe aceasta cale mult succes” a declarta Bibirig. (Cristian Marcu)

Handbalistii suceveni afla azi când înfrunta pe Dinamo Baumit

Astazi, pe adresa clubului universitar trebuie sa soseasca raspunsul din partea formatiei Dinamo cu privire la cererea pe care sucevenii au înaintat-o pentru ca partida din prima etapa a returului sa se dispute mai repede. „ Speram sa gasim întelegere din partea lor pentru ca altfel calendarul nostru s-ar aglomera foarte tare. Luni seara (n.r. astazi) asteptam un raspuns definitiv din partea lor. Faptul ca echipa din Suceava joaca în primavara europeana a Cupei Challenge este un lucru bun pentru handbalul românesc si tocmai de aceea suntem convinsi ca cererea noastra va fi acceptata” a explicat Leonard Bibirg.


Intră acum și în grupul de