JYSK inaugurează doilea magazin din Suceava și al 66-lea din țară. Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu surprize și oferte foarte bune în noul magazin din Iulius Mall

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 66-lea magazin JYSK din țară la Suceava. Deschiderea magazinului va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 08.00. Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu surprize și oferte foarte bune în noul magazin din Iulius Mall, Calea Unirii nr. 2-22, Suceava.

“Este cel de-al doilea magazin JYSK pe care îl deschidem în Suceava, unde suntem prezenți încă din anul 2009. Suceava este un oraș în care credem foarte mult, dovadă și faptul că aici am deschis un magazin la numai doi ani de când am intrat pe piața din România. Cel de-al doilea magazin JYSK, pe care îl inaugurăm pe 13 decembrie, este amplasat în Iulius Mall, într-o zonă mult mai centrală și mai accesibilă pentru locuitorii din toate zonele Sucevei. În plus, noul magazin vine cu un nou concept de design, Store 3.0, pe care cu siguranță clienții noștri îl vor aprecia, pentru că este mai inspirațional și mai primitor” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. Pe 13 decembrie, începând cu ora 08.00, sucevenii sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Cu o suprafață totală de 1156 de mp, JYSK Suceava 2 urmează același concept nou de design pe care JYSK a început să îl implementeze în toamna acestui an. În cadrul acestui concept clienții se pot inspira mai ușor pentru casele lor, deoarece în magazin sunt recreate colțuri de camere care pun mai bine în evidență produsele. Schema de lumini din magazin este mai caldă, podelele sunt realizate din lemn, iar produsele sunt expuse mai bine, astfel încât să fie mai vizibile pentru clienți.

“Echipa JYSK Suceava 2 așteaptă cu nerăbdare deschiderea noului magazin din Iulius Mall.  Suntem bucuroși că sucevenii au acum un al doilea magazin JYSK în care pot face cumpărături pentru locuințele noi. Suntem de 9 ani în Suceava și mulți ne cunosc bine produsele și serviciile. Dar atât cei care ne cunosc deja, cât și cei care nu au ajuns încă într-un magazin JYSK, vor fi plăcut surprinși de cum arată magazinul nostru și, bineînțeles, de ofertele excelente pe care le vom avea în săptămâna deschiderii”,  a declarat Ioana Popescu, Director de magazin JYSK Suceava 2.

Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 65 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea. (C.P.)