S-a trezit cu un pistol în locașul difuzorului din camion


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ciocănești s-a trezit cu un adevărat arsenal în camionul pe care l-a cumpărat în urmă cu 2 ani din Austria. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 11.00, A. ȘANDRU, din comuna Ciocănești, s-a prezentat la sediul poliției din localitate, cu un pistol marca „Pietra Beretta” calibru 9 mm cu încărcător în el, un alt încărcător plin și o cutie în care se aflau 15 cartușe, declarând că a găsit arma și muniția în camionul proprietatea sa marca „Volvo”, în locașul unui difuzor aflat sub suportul stației de emisie-recepție, situată în partea de sus a cabinei, învelite într-o cârpă.

Polițiștii au demarat imediat cercetările astfel au aflat că A. ȘANDRU a cumpărat camionul din Austria în perioada octombrie-noiembrie 2007, iar stația de emisie recepție a fost montată în perioada vară-toamnă 2008, de către o persoană pe care spune că nu o cunoaște și care are un atelier pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Cum există o serie de semne de întrebare polițiștii continuă verificările pentru stabilirea provenienței armei și muniției.


Intră acum și în grupul de