Fotbal : Real Madrid oferă pe Kaka cât orice alt concurent


Intră acum și în grupul de

În pofida demisiei lui Ramon Calderon, Real Madrid nu renunță la Kaka. Pe măsură ce telenovela transferului brazilianului continuă, Real Madrid încearcă să intervină în complot. Potrivit News Of The World, clubul l-ar fi contactat pe tatăl brazilianului sâmbătă și ar fi manifestat interesul pentur a obține semnătura jucătorului. Real Madrid este dispusă să egaleze suma record aruncată în joc de Manchester City – 120 milioane de euro, dar, pe de altă parte, nu se pot apropia de salariul de circa 562.000 de euro pe săptămână despre care se orbește că l-ar oferi insularii.

În favoarea lor însă este faptul că jucătorul lui Milan pare să aibă îndoieli la a merge la un club ce nu joacă la cel mai înalt nivel, platformă pe care Real o poate garanta. În plus, o mutare pe Bernabeu s-ar produce în vară, după alegeri la club, ceea ce i-ar permite brazilanului să termine sezonul la Milan. Real Madrid a mai vrut să-l achiziționeze pe Kaka, dar vicepreședintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a refuzat oferta, deoarece a considerat-o prea mică.

Oficialul a afirmat după ce echipa sa a învins cu 1-0 pe Fiorentina că nu își dorește să-l vândă pe Kaka, dar se gândește și la binele clubului pe care îl conduce. Fanii lui AC Milan au protestat față de posibilitatea unui transfer al lui Kaka și i-au transmis acestuia un mesaj: “Ricky, îmbătrânește alături de noi, aici este casa ta”, în timp ce oficialii clubului milanez au fost insultați.


Intră acum și în grupul de