Fotbal : Steliștii fug de banderolă!


Intră acum și în grupul de

După șase ani și jumătate în care Rădoi a purtat banderola, alegerea noului căpitan al Stelei este o misiune mai grea decât ar părea la prima vedere. Surse din vestiarul Stelei susțin că niciunul dintre cei patru vizați să-l înlocuiască pe Rădoi – Goian, Ghionea, Petre Marin sau Ogăraru – nu-și dorește cu adevărat banderola.
Principalul motiv pentru care nimeni nu se înghesuie să-și asume o asemenea responsabilitate este că, inevitabil, ar urma să fie comparat cu Rădoi, toți fiind conștienți că viitorului căpitan îi va reveni și misiunea de a negocia cu patronul valoarea primelor de joc, sarcină destul de ingrată, având în vedere că ne aflăm în toiul crizei financiare.

Fiecare are însă și motivele sale personale pentru a nu se înghesui să preia banderola. Lui Ghionea nu i-a picat deloc bine că a fost criticat zilele trecute de Gigi Becali, care l-a caracterizat ca fiind „cam din topor”. De altfel, într-un interviu acordat de la Oliva Nova, Ghionea a recunoscut că nu-și dorește banderola: „Cred că, la ora actuală, cel mai îndreptățit pentru a fi căpitanul Stelei este Petre Marin. Are o experiență internațională extraordinară, multe jocuri și, mai mult decât atât, o experiență de viață foarte bună”.
Nici Goian nu pare să fi uitat clinciurile cu patronul din vara anului trecut, chiar dacă acum Becali a spus că ar fi liderul ideal, în timp ce Ogăraru nu vrea să-și asume acest rol din moment ce va pleca aproape sigur în vară.


Intră acum și în grupul de