Fotbal : Dragomir: “Goian va fi noul lider al Stelei! Rădoi nu putea refuza banii arabilor!”


Intră acum și în grupul de

Dumitru Dragomir spune că cel mai îndreptățit pentru a deveni noul lider al formației din Ghencea după plecarea lui Mirel Rădoi este Dorin Goian.
Deși sunt șanse ca “Goe” să plece și el, având ofertă de la Spartak Moscova, Mitică de la Ligă mizează pe faptul că fundașul-golgheter va deveni numărul 1 în vestiarul Stelei.
“Mirel Rădoi o să fie înlocuit până la urmă de cineva. Eu am auzit că există cimitire pline de oameni de neînlocuit. Nu există domnule așa ceva! Așa ziceau înainte și de Ceaușescu și acum se triește și fără el. Ca valoare, eu zic că Goian ar putea fi noul lider din Ghencea”, a spus Dragomir.

Oficialul LPF spune că oferta din Arabia Saudită a fost una de nerefuzat pentru Rădoi, chiar dacă mulți fotbaliști susțin că nu ar fi plecat într-un campionat din afara Europei. “E vorbă de o ipocrizie din asta ieftină de Balcani! Doamne, Maica Domnului! Păi, cine refuză două milioane de dolari pe an? Păi sunt nebuni? Cu banii ăștia iei 10 apartamente în Las Vegas, le închiriezi, după ai mai iei 10 și în doi ani de zile faci două milioane și încă ceva peste”, a încheiat Dragomir.


Intră acum și în grupul de