Două autoturisme și un camion s-au tamponat la Ilișești. Din cele 11 persoane aflate în autovehiculele implicate doi copii au fost transportați la spital


Intră acum și în grupul de

Două autoturisme și un autocamion s-au tamponat joi seara pe raza localității Ilișești, iar din cele 11 persoane aflate în autovehicule doi copii au fost transportați la spital.

Potrivit ISU Suceava, joi seara s-a produs o coliziune între un autocamion și două autoturisme, pe raza localității Ilișești fără să fie persoane încarcerate sau rănite grav.

Sursa citată menționează că doi copii de 7, respectiv 10 ani, conștienți și cooperanți sunt transportați la spital pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

În zonă a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD  TIM și B2.

ISU Suceava mai arată că în fiecare autoturism se aflat câte cinci persoane, iar în camion doar șoferul.

Potrivit cercetărilor polițiștilor incidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers, a lovit un alt autoturism care a lovit autocamionul. (N.B.)


Intră acum și în grupul de