A avut zile de la Dumnezeu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a scăpat doar cu câteva răni ușoare după ce, datorită vitezei excesive, s-a izbit cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe Calea Unirii din municipiul Suceava, autoturismul pe care îl conducea fiind puternic avariat . Potrivit IPJ Suceava, duminică noapte, în jurul orei 22.16, numitul  S. CÃTÃLIN de 21 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca „Mercedes”, datorită vitezei, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și s-a izbit într-un stâlp de iluminat public.

În urma coliziunii, a rezultat încarcerarea conducătorului auto S. CÃTÃLIN, care purta centură de siguranță. Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare și un modul SMURD pentru balizarea zonei, descarcerarea conducătorului, acordarea primului ajutor medical victimei și transportarea ei la ambulanță. S-au luat de asemenea măsuri de siguranță (deconectarea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de carburant).

Tânărul  a suferit răni ușoare, necesitând pentru vindecare 15-20 zile îngrijiri medicale, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost transportat la Spitalul Județean pentru investigații amănunțite.


Intră acum și în grupul de