Incendiul de la Vadu Negrilesei a pornit de la un scurt circuit electric. Au ars anexele pe circa 200 mp, 20 de tone de furaje, dar și 50 de metri cubi de lemn de foc și au pierit 30 de găini


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, sâmbătă după amiaza, circa patru ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Vadu Negrilesei din comuna Stulpicani.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau șura și adăpostul de animale, construcție corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

În incendiu au ars anexele corp comun pe aproximativ 200 mp, circa 20 tone de furaje, 50 de metri cubi lemn de foc și alte bunuri.

Totodată, s-au degradat acoperișul bucătăriei de vară pe 30 mp, camera centralei pe 20 mp, aproximativ 50 de metri liniari dintr-un gard de lemn și elemente de tâmplărie de la casa de locuit. În incendiu au pierit 30 de găini.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Prin intervenția lor pompierii au salvat casa de locuit.(N.B.)


Intră acum și în grupul de