Manifestări pentru comemorarea eroilor Revoluției în Fălticeni. Alături de conducerea Primăriei Fălticeni, la manifestări au participat părinți și rude ale eroilor comemorați, dar și parlamentari din zonă


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Fălticeni a organizat, sâmbătă, manifestări comemorative, cu prilejul împlinirii a 29 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989.

Manifestările s-au desfășurat în trei locații din Fălticeni: Monumentul Eroilor Revoluției, din zona centrală – Piața Casa cărții, mormântul eroului Ioan Bute (în curtea Catedralei Ortodoxe pe Stil Vechi Constantin și Elena) și mormântul eroului Ionel Pascal (în cimititul Bisericii Oprișeni).

Au fost oficiate slujbe de pompenire la mormintele celor doi eroi fălticeneni. De asemenea, au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Fălticeni, Instituției Prefectului, Consiliului Județean, a partidelor reprezentate în Consiliul Local, din partea asociațiilor de vetereani și ofițeri în rezervă, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș”, Detașamentul de Jandarmi Fălticeni, Detașamentul de Pompieri Fălticeni, Poliția Municipiului, Asociația Cultul Eroilor – Filiala Suceava.

Alături de conducerea Primăriei Fălticeni, la manifestări au participat părinți și rude ale eroilor comemorați, senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, șefi și reprezentanți ai structurilor militare reprezentate la nivel local.(N.B.)


Intră acum și în grupul de