Restricții de circulație în zona centrală a Sucevei, de miercuri după amiaza până joi seara, pentru organizarea Festivalului Internațional „Obiceiuri de Iarnă”

Desfășurarea Festivalului Internațional „Obiceiuri de Iarnă” care se va organiza pe parcursul zilei de joi duce la impunerea unor restricții de circulație în zona centrală a municipiului Suceava.

 

Astfel, potrivit Poliției Locale Suceava, se impune blocarea circualției în intervalul 26.12.2018, de la ora 14:00  – 27.12.2018, până la ora 22:00, strada Nicolae Balcescu – zona Parcare și în intervalul 26.12.2018, de la ora 14:00  – 27.12.2018, până la ora 22:00, strada Ștefan cel Mare, zona Parcare și zona BCR – BRD.

Poliția Locală Suceava a mai anunțat că în data de 27 decembrie vor fi impuse restricții de circulație între orele 10:00 – 22:00, în municipiul Suceava când va avea loc Festivalul International „Obiceiuri de Iarnă”, manifestare cultural-artistică organizată de către Consiliul Județean Suceava, în cadrul căreia va avea loc parada urătorilor și spectacolul cu prezentarea obiceiurilor de iarnă.

Evenimentul va începe la ora 10:00 pe itinerarul: B-dul 1 Decembrie 1918 (Direcția pentru Agricultură Suceava) – B-dul 1 Mai (Primăria Municipiului Suceava) – Str. Ștefan cel Mare, nr. 56 (Magazinul Bucovina) – Str. Ștefan cel Mare, nr. 36 (Consiliul Județean Suceava) – Esplanada Casei de Cultură.

Potrivit Poliției Locale Suceava, pentru asigurarea măsurilor de ordine în data de 27 decembrie 2018 –  când  va avea loc Festivalul International „Obiceiuri de Iarnă”, se impun măsuri de blocare a traficului între orele 08:00 – 22:00 pe străzile:

 

strada Nicolae Bălcescu, între sens giratoriu Orange și sens giratoriu McDonalds;

 

str. Aleea Nucului, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;

 

str. Libertății, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;

 

str. Mitropoliei, de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția semaforizată cu bulevardul Ana Ipătescu;

 

strada Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția cu bulevardul Ana Ipătescu.

Poliția locală Suceava va menține starea de liniște și ordine pe tot parcursul Festivalului International „Obiceiuri de Iarnă”, va aplana eventualele stări conflictuale pentru a combate și preveni acțiunile rău intenționate, menționează sursa citată.(N.B.)