Un bărbat din Fundu Moldovei, băut și fără permis, la volanul unei autotutilitare radiate din circulație, a avariat un autoturism în parcarea unui magazin și a plecat de la locul accidentului. El a fost identificat pe un drum județean

Un bărbat din Fundu Moldovei este cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineața, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată prin 112 despre faptul că un autoturism a fost avariat în parcarea unui magazin de pe raza comunei Fundu Moldovei.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că un localnic de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a condus o autoutilitară fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare pe raza localității, până în parcarea unui magazin și a intrat în coliziune cu autoturismul oprit după care, a a plecat de la fața locului, fiind identificat de polițiști pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoutilitara nu este înmatriculată, fiind radiată din circulație.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acet caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)