Agent de poliție aflat în misiune, rănit după ce autospeciala de poliție a fost lovită frontal de o altă mașină condusă de o tânără din Vicovu de Jos care a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Un agent de poliție a fost rănit și transportat la spital, miercuri seara, după ce mașina de poliție a fost lovit în Vicovu de Sus de un autoturism condus de o tânără din Vicovu de Jos și care a pătruns pe contrasens.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seara în jurul orei 23:00,  în timp ce conducea autoturismul str. Calea Cernăuţi din orașul Vicovu de Sus și ajunsă în intersecţia cu str. Păcii, o tânără de 23 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a pătruns pe contrasens și a acroşat autoturismul condus din sens opus de o localnică de 36  de ani.

După aceasta mașina  a intrat în coliziune frontală cu autospeciala de poliție condusă regulamentar de un agent de poliţie de 22 de ani, din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus,  aflat în misiune.

În urma accidentului, agentul de poliție a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de