Tânărul din Straja care în a doua zi de Crăciun a accidentat mortal o localnică și apoi a fugit de la locul accidentului își va petrece Revelionul în arest


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuți a dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 21 de ani din Straja implicat în accidentul rutier din a doua zi de Crăciun, pe DJ 209G, din comuna Straja, soldat cu decesul unei femei de 39 de ani din aceeași localitate.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a lovit mortal cu mașina o femeie care mergea pe marginea drumului și apoi a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 26.12.2018, în jurul orei 17.20, în timp se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a DJ 209G, din comuna Straja, o localnică de 39 de ani, a fost acroșată și accidentată mortal de un autoturism înmatriculat străinătate, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma măsurilor operative și a investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de