Implicat cu motocicleta într-o tamponare, un tânăr din Preutești este cercetat acum pentru mai multe infracțiuni rutiere. El conducea fără să dețină carnet, iar motocicleta avea numere false de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Preutești este cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier după ce a fost implicat într-o tamponare.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, Secţia 12 Poliţie Rurală Preuteşti  a fost sesizată, joi,  prin 112 despre faptul că, pe DJ 208 din comuna Preuteşti, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, un autoturism a fost implicat într-o tamponare cu o motocicletă a cărui conducător, a plecat rapid de la fața locului.

Pe parcursul verificărilor, la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni s-a prezentat un tânăr de 20 de ani, din comuna Mălini, care a declarat faptul că, el a condus motocicleta implicată în accident.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată, numerele de înmatriculare fiind false.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”  și „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de