Mai multe focuri de armă la Păltinoasa în timpul unei intervenții a polițiștilor. Un polițist a fost lovit cu o scândură în cap, iar agresorul a fost rănit ușor la un braț


Intră acum și în grupul de

Un polițist a fost rănit, duminică seara, în cadrul unei intervenții la Păltinoasa, iar agresorul a fost rănit, superficial, la un braț, după ce polițistul a tras mai multe focuri de avertisment.

Un echipaj format din doi polițiști a intervenit, duminică seara, la Păltinoasa, unde au găsit o persoană în stare de ebrietate, dar ulterior în zonă au venit mai mulți localnici, din aceeași etnie cu primul și au făcut scandal, unul dintre aceștia lovindu-l pe polițist cu o scândură în cap.

În această situație polițistul a tras șapte focuri de avertisment în plan vertical și unul spre agresor care a fost rănit superficial la un braț.

Șeful sindicatului polițiștilor, Iulian Surugiu, a declarat la România TV că o patrulă formată dintr-un șef de post și o colegă polițist „au fost atacați de niște indivizi de origine romă cu dosare penale”.

El a spus că polițistul are fractură de piramidă nazală, iar colega sa a fost lovită în cap.

În acest caz a fost deschisă o anchetă penală și urmează să fie propuse măsuri preventive. (N.B.)


Intră acum și în grupul de