Primarul Ion Lungu, primul sucevean care şi-a achitat taxele şi impozitele pe 2019


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi-a achitat luni, 7 ianuarie a.c., taxele şi impozitele pe 2019. Și în acest an, primarul Sucevei a fost primul cetăţean care şi-a achitat taxele şi impozitele locale. El a plătit către bugetul local 534,30 lei.

Primarul Ion Lungu a precizat că taxele și impozitele locale pentru anul 2019 nu sunt majorate, fiind identice cu cele de anul trecut.

„Și în acest am fost primul contribuabil care a plătit taxele și impozitele locale pentru anul 2019, cu chitanța nr.1. Prin acest gest doresc să dau un mesaj de spirit civic, să achităm taxele și impozitele locale aferente acestui an, pentru a putea realiza obiectivele de funcționare și dezvoltare prinse în bugetul pe acest an”, a spus primarul Ion Lungu.

Sucevenii care plătesc taxele și impozitele pentru tot anul 2019 până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (teren, clădiri și autovehicule).

Taxele și impozitele locale se pot plăti direct, prin numerar sau card bancar, la ghișeele primăriei; online pe www.ghiseul.ro; online, după ce vă înregistrați, urmând pașii din link: http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID/000093C2?OpenDocument&fbclid=IwAR0DOf1JYaBjP2EhyEST55MVM8pCU2kv5jYDZ-f6zQp1Q65zdUoWyXBp6IM .

(M.T.)


Intră acum și în grupul de