Ion Lungu a depus din nou la CNI toată documentația pentru construirea Sălii Polivalente în Suceava: Am primit asigurări că în acest an se va realiza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu,  a anunțat, luni, că a depus din nou la Compania Națională de Investiții documentația pentru proiectul Sălii Polivalente din Suceava.

Ion Lungu a participat, luni, la București la Comitetul Director al AMR unde au avut loc discuții legate de fundamentarea bugetului național pe anul 2019, în prezența reprezentanților Ministerului de Finanțe și al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Primarul Ion Lungu a mai anunțat că luni dimineața a depus la Compania Națională de Investiții,din nou toate documentațiile actualizate, respectiv certificat de urbanism și avize, pentru proiectul construirii Sălii Polivalente în municipiul Suceava.

El a spus că a insistat în continuare pe repartizarea a 60% din impozitul pe venit la consiliile locale.

„Am primit din nou garanții ferme că în acest an se va realiza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic”, a spus Lungu.

Ion Lungu a mai spus că a fost și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice unde a discutat cu secretarul de stat Sirma Caraman despre implementarea proiectelor europene pe care municipiul Suceava le-a depus în vederea semnării contractelor de finanțare.(T.B.)


Intră acum și în grupul de