A intrat pe contrasens şi a accidentat grav o şoferiţă


Intră acum și în grupul de

O şoferiţă se află în stare gravă la spital, după ce un şofer grăbit s-a izbit de autoturismul ei. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 12:45, pe DN 2H în oraşul Milişăuţi, D. MIHAI, în vârstă de 28 ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea autoturismul marca „BMW”, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe contrasens, apoi în coliziune frontală cu autoturismul marca „Mercedes”, condus regulamentar de către N. PARASCHIVA, în vârstă de 34 ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Şoferiţa a fost accidentată grav, fiind transportată la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractură linie inferioară cubitus stâng”, necesitând pentru vindecare circa 30 zile de îngrijiri medicale. În accident a mai fost rănit şi minorul N. R., în vârstă de 6 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului Mercedes.
D. MIHAI nu purta centură de siguranţă, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de