Problemele create de șoferi, inclusiv taximetriști, în zona Aeroportului Suceava vor fi analizate de mai multe instituții. Flutur: Am cerut să fie identificate soluții, inclusiv creșterea numărului locurilor de parcare la minim 300


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administrație al Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava a luat, miercuri, în discuție, la solicitarea președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  problemele create de șoferi, inclusiv operatori taxi, în zona aeroportului.

Președintele Gheorghe Flutur a declarat că a cerut celor din Consiliul de Administrație al Aeroportului sucevean să identifice căi de acțiune astfel încât să fie rezolvate problemele produse de unii șoferi, inclusiv operatori taxi, în zona aeroportului, care apar cu precădere la sosirea unor curse internaționale.

„Au convenit că urmează să se întâlnească mai multe instituții cu competențe pe această speță, ATOP Suceava, Poliția Județeană Suceava, Poliția orașului Salcea”, a spus Flutur.

El a mai declarat că în același timp a solicitat ca, având în vedere creșterea numărului de zboruri și de destinații, să fie extinsă parcarea aeroportului, astfel încât să se ajungă la un minim de 300 de locuri de parcare.

În ultima perioadă au fost semnalate reclamații privind modul în care taximetriștii acționează în zona Aeroportului Suceava, unele vizând faptul că aceștia nu folosesc aparate de taxat și practică prețuri foarte mari. (T.B.)


Intră acum și în grupul de