Dosar penal în cazul unei femei din Milișăuți care a traversat strada prin loc nepermis și a fost acroșată de un autovehicul


Intră acum și în grupul de

O femeie din Milișăuți este vinovată pentru producerea unui accident în care ea a fost lovită de o autoutilitară în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în acest caz fiind deschis un dosar penal.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, un bărbat de 25 de ani din comuna Marginea a fost surprins de apariția pe carosabil a unei localnice de 79 de ani, angajată în traversarea drumului în apropierea unei treceri pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicator și marcaj, motiv pentru care, a frânat și a virat spre dreapta, însă a acroșat și accidentat ușor pietonul.

Femeia a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovată de producerea accidentului se face femeia de 79 de ani, care s-a angajat în traversarea părții carosabile fără să se asigure, în apropierea trecerii pentru pietoni.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, menționează Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de