Organizatorul Bucovina Rock Castle, Ion Drăgușanu, este revoltat că se cere interzicerea festivalului: Am ajuns în bezna feudală, ca oamenii să fie iobagi din nou și să fie chemați în fiecare duminică în Cetatea Sucevei să cânte cântece creștine.


Intră acum și în grupul de

Organizatorul Bucovina Rock Castle, Ion Drăgușanu, a declarat, luni, pentru News Bucovina că este revoltat că s-a ajuns ca CJ Suceava să ia în discuție o reclamație prin care se cere interzicerea acestui festival și nu credea că se poate ajunge până aici.

„Pe mine mă surprinde un singur lucru: faptul că în Consiliul Județean poate fi luată în calcul o astfel de reclamație”, a declarat Ion Drăgușanu la Subiectul Zilei.

El s-a întrebat dacă nu ar trebui să facă și el o cerere să prin care să solicite reintroducerea proprietăților creștine ortodoxe.

„Am ajuns în bezna feudală”, a spus Drăgușanu care crede că se vrea ca oamenii să fie iobagi din nou și în fiecare duminică să fie chemați în Cetatea Sucevei și să cânte cântece creștine.

„Vă dați seama ce imagine penibilă capătă CJ Suceava și Bucovina în întreaga țară?”, a întrebat organizatorul Bucovina Rock Castle.

El a arătat că în fiecare an are aceleași probleme și că este greu să se negocieze cu trupele din străinătate când se întâmplă așa ceva.

Drăgușanu a mai spus că este revoltat și că se cere demiterea lui și a directorului Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, pentru că promovează acțiuni cu caracter cultural.

El s-a întrebat dacă ar trebui fie pus un pastor responsabil cu cultura și a mai spus că a fost anchetat de Consiliul Județean în legătură cu festivalul.

Ion Drăgușanul a mai spus că festivalul este organizat integral și că mai este un singur slot liber, duminică seara.

„Avem 5200 de oameni care au anunțat că vor veni la festival. Cu scandalul ăsta, probabil se va tripla numărul”, a spus Drăgușanu precizând că șanțul Cetății de Scaun are o capacitate de 7.500 de spectatori.

Urmăriți integral reacția lui Ion Drăgușanu după ce un grup de suceveni a cerut interzicerea organizării Bucovina Rock Castle.

Vă prezentăm integral cererea memoriu prin care se cere interzicerea Bucovina Rock Castle.


Intră acum și în grupul de