La Gura Negrii, un gălăţean a intrat într-un cap de pod din cauza vitezei


Intră acum și în grupul de

La Gura Negrii, din cauza vitezei şi a drumului umed, un gălăţean s-a izbit de un cap de pod. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 00:35, în comuna Dorna Arini, pe drumul naţional DN 17B, V. IOAN, în vârstă de 61 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul marca „Mercedes Benz”, într-o curbă la stânga, datorită vitezei şi a carosabilului umed, a derapat şi a intrat într-un cap de pod din beton de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare, autoaccidentându-se. Conducătorul auto purta centura de siguranţă, nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Imediat după producerea accidentului, la faţa locului, Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un modul SMURD şi o autospecială.
La sosirea gărzii de intervenţie s-a constatat că în urma coliziunii dintre un autoturism, marca Mercedes, cu un cap de pod, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Echipajul a trecut la balizarea zonei, descarcerarea victimei, acordarea primului ajutor medical de către echipajul SMURD, după care a fost preluat de către o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru investigaţii amănunţite. S-au luat măsuri de siguranţă (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de