Incendiu în miez de noapte la Frasin


Intră acum și în grupul de

Pentru că a fumat în locuri nepermise, un bărbat din oraşul Frasin a provocat un incendiu în noaptea de sâmbătă spre duminică, în propria gospodărie. Existenţa flăcărilor a fost anunţată la ora 01:47 prin serviciul 112, astfel că Garda de Intervenţie Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Constantin M., din localitatea Frasin.
Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardeau pereţii portanţi ai unei magazii, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.
Focul a fost stins la ora 02:20, în limitele găsite, arzând pereţii din lemn ai magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp. De asemenea, s-a degradat acoperişul anexei, pagubele fiind estimate de proprietar la 600 lei.
În urma cercetărilor s-a stabilit că „incendiul a izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise de către proprietar”. Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de cca 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de