Doi morți și șapte răniți, în urma unui accident grav între o autoutilitară și un microbuz, la Sasca Nouă. A fost activat Planul Roșu de Intervenție


Intră acum și în grupul de

Un accident deosebit de grav s-a petrecut vineri dimineața, în jurul orei 7.45, între o autoutilitară și un microbuz în care se aflau opt pasageri, la Sasca Nouă.

Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului două persoane și-au pierdut viața, una dintre acestea fiind șoferul autoutilitarei care a fost încarcerat și extras apoi de pompieri, iar alte șapte persoane sunt rănite.

ISU Suceava a activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul accidentului intervin modulul SMURD de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și șase echipaje SAJ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, a declarat că potrivit primelor cercetări, două microbuze, unul de marfă și unul care transporta persoane, au intrat în coliziune pe DN 2, din cauză că unul dintre șoferi intrase cu autovehiculul pe contrasens.

Microbuzul nu efectua o cursă regulată și transporta persoane din Pașcani care mergeau la muncă în Italia.

Dintre persoanele rănite, două au suferit răni mai grave și au fost transportate la UPU Suceava, iar celelalte cinci la CPU Fălticeni.

Ionuț Epureanu a menționat că se continuă cercetările în acest caz.


Intră acum și în grupul de