Polițiștii suceveni au confiscat aproape 700 de grame de bijuterii și au aplicat amenzi de peste 10.000 de euro în urma verificărilor din mai multe magazine de profil făcute într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat de procurori


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au efectuat, sâmbătă, verificări în cadrul unui dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Suceava privind comercializarea de bijiterii în magazine de profil din județ.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, cu ocazia cercetărilor efectuate de Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, polițiștii au efectuat verificări la mai multe magazine ce au ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii şi obiecte din metale preţioase.

În urma acestor verificări a fost confiscată cantitatea de 690 de grame de bijuterii, precum şi suma de 6.570 lei, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.000 lei și ridicate mai multe înscrisuri necesare continuării verificărilor şi soluţionării cauzei penale aflate în lucru.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava în vederea stabilirii stării de fapt şi tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de