Un fals medic din Dumbrăveni a fost arestat preventiv pentru că a violat o tânără pe care a întâlnit-o la Policlinica Areni și o convinsese să meargă cu el la presupusul cabinet. El este acuzat de alte cinci agresiuni sexuale în zona Albina-Mărășești din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Dumbrăveni a fost arestat preventiv pentru că a violat o tânără de 24 de ani, dar și pentru alte patru agresiuni sexuale.

Inspectorul șef al Poliției Județene Suceava, comisar șef Adrian Buga, a anunțat, joi, într-o conferință de presă că a fost arestat un agresor sexual care este acuzat de mai multe fapte în perioada octombrie 2018-februarie 2019.

„Am avut agresiuni sexuale începând cu 2 octombrie, apoi continuând cu noiembrie și decembrie în zona Albina-Mărășești”, a spus Buga.

El a menționat că s-a reușit cu sprijinul unității de parchet și s-a probat activitatea infracțională a unui bărbat de 44 de ani din Dumbrăveni care în data de 6 februarie a acostat în Policlinica Areni o tânără de 24 de ani care suferă de epilepsie și s-a prezentat medic și a invitat-o la cabinetul lui particular.

Bărbatul a condus-o pe tânără printre blocuri și a întreținut raporturi sexuale într-un imobil dezafectat din cartierul Mărășești.

„Vorbim de cinci infracțiuni de abuz sexual plus una de viol. A fost reținut 24 de ore și a fost apoi arestat preventiv pentru 30 de zile”, a spus Buga. (N.B.)


Intră acum și în grupul de