Dosare penale pentru că vindeau articole sport contrafăcute


Intră acum și în grupul de

La propunerea IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat rezoluţiile prin care s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva a 4 suceveni ce vindeau articole sportive contrafăcute. Astfel, M. DANIEL, în vârstă de 33 ani, din municipiul Fălticeni, este urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară”. Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Fălticeni, a oferit spre comercializare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripţionate cu mărcile „Adidas” şi “Puma”, care în urma constatărilor efectuate de către titularii de mărci a rezultat că produsele sunt contrafăcute.
Pentru fapte asemănătoare sunt acuzate P. ILEANA, în vârstă de 22 ani, din oraşul Liteni şi H. ELENA în vârstă de 38 ani, din municipiul Suceava. Şi acestea, în calitate de administratori a două societăţi comerciale din Liteni, au oferit spre comercializare mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu mărcile „Adidas”, “Nike” şi “Puma”, care, în urma constatărilor efectuate de către titularii de mărci a rezultat că produsele sunt contrafăcute.
Şi M. SORIN, în vârstă de 20 ani, din oraşul Târgu Frumos judeţul Iaşi, este urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară”.


Intră acum și în grupul de