Un tânăr din Frasin care conducea băut și fără permis, reținut 24 de ore. Poliția Suceava aplică astfel una dintre măsurile planului de prevenire a accidentelor rutiere


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava implementează deja programul de prevenire a accidentelor rutiere, iar anunțul de joi al inspectorului șef, comisar-șef Adrian Buga, că persoanele care vor fi depistate la volan fără permis și băute, vor fi reținute 24 de ore este pus în aplicare.

Astfel, sâmbătă după amiaza, în jurul orelor 16:10, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au identificat pe raza comunei Vama, pe partea stângă a D.N. 17 un autoturism staționat, iar un un martor a spus că un bărbat cu leziuni la față a coborât din autoturism și a plecat pe jos, îndreptându-se în direcția orașului Gura Humorului.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani din Frasin care a refuzat să fie supus unui control corporal, iar după ce a fost încătușat asupra lui au fost găsite actele autoturismulu și cheia autoturismului în cauză.     

El a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a refuzat ajutor din punct de vedere medical și a refuzat să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

 El a fost reținut 24 de ore și este cercetat penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.(N.B.)


Intră acum și în grupul de