AVERTISMENT! Suceava a devenit un patinoar!


Intră acum și în grupul de

Municipiul reşedinţă de judeţ este de joi, de la prânz, sclavul zăpezii şi al lipsei de organizare a factorilor de răspundere ce ar trebui să intervină în cazul precipitaţiilor abundente. Kilometri întregi de cozi cu maşini ce erau aliniate de o parte şi de alta a drumului şi aşteptau ca traficul să se descongestioneze, şoferi extrem de nervoşi pentru faptul că trebuiau să aştepte zeci de minute pentru a se deplasa câţiva metri, pietoni nemulţumiţi că trotuarele deveniseră poligon presărat cu capcane şi muncitori care au aşteptat cu orele în staţiile de autobuz pentru a ajunge acasă de la serviciu.

Aceasta a fost, în cîteva cuvinte, imaginea pe care a oferit-o municipalitatea suceveană joi seara, în condiţiile în care se ştia de cu o zi înainte şi ora la care urma să înceapă să ningă, iar Codul Galben fusese instaurat în întreg judeţul Suceava. Zăpada care a căzut, a fost “udă”, motiv pentru care şoselele au devenit impracticabile, în condiţiile în care firma care trebuia să se ocupe cu asigurarea condiţiilor normale de trafic, ROSAL, şi-a trimis la treabă doar câteva maşini – şi alea rămase blocate în trafic.
Directorul general al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Vasile Andronache, a declarat presei că a luat toate măsurile pentru ca în judeţ să nu existe probleme majore generate de acumulările de zăpadă. El a menţionat că în cursul după-amiezii de joi s-au înregistrat câteva blocaje pe drumurile judeţene, însă nu de lungă durată.
La ieşirile din principalele oraşe ale judeţului, Poliţia a organizat flitre şi refuză accesul pe drumurile naţionale maşinilor care nu sunt echipate corespunzător pentru trafic în condiţii de iarnă grea.


Intră acum și în grupul de