Acasă Actualitate Tânăr din Vicovu de Sus, reținut de polițiști pentru că a condus...

Tânăr din Vicovu de Sus, reținut de polițiști pentru că a condus autoturisme fără permis. El mai fusese urmărit în trafic, dar nu s-a reușit prinderea lui


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Vicovu de Sus a fost reținut de polițiști pentru că a condus autoturisme deși nu are permis de conducere.

Astfel, luni seara, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, a oprit regulamentat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani care, duminică seara, fusese urmărit în trafic, când conducea un alt autoturism dar nu s-a reușit prinderea lui.



El a fost condus la sediul poliţiei din Vicovu de Sus unde s-a constatat nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Totodată, el a fost sancționat pentru că autoturismul condus nu avea asigurarea RCA valabilă, avea inspecția tehnică periodică expirată, nu a avut asupra sa documentele personale și cele ale autoturismului, dar nici nu purta centura de siguranță obligatorie.

Ca măsură complementară au fost reținute plăcuțele de înmatriculare.

În acest caz s-a dispus reținerea tânărului care a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

El este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Poliția Județeană Suceava a lansat o campanie de descurajare a persoanelor care conduc fără permis de conducere și care au consumat alcool și se urcă la volan, acestea fiind reținute pentru 24 de ore.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version