Acasă Social Tânăr de 18 ani, băut și fără permis de conducere, prins de...

Tânăr de 18 ani, băut și fără permis de conducere, prins de polițiști pe o stradă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, din comuna Șcheia, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic de polițiștii suceveni băut și fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.10, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Ion Irimescu din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Șcheia.



„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere auto pentru nicio categorie auto.

Astfel, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version