Un tânăr băut care a provocat scandal la UPU Suceava a fost amendat cu 6000 de lei. El ajunsese la spital cu ambulanța după ce reclamase că fusese agresat în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care a provocat scandal la UPU Suceava a fost amendat cu 6000 de lei pentru că, fiind băut, a provocat scandal și a adus injurii personalului medical.

Potrivit cercetărilor, tânărul de 27 de ani din Suceava era în noaptea de vineri spre sâmbătă băut și a ajuns la UPU Suceava cu o ambulanță.

El a spus că a băut cu mai mulți prieteni într-o garsonieră din cartierul Burdujeni, în apropierea gării, iar la un moment dat ar fi fost lovit de o persoană, când se afla pe hol la fumat și că nici nu a mai putut intra în garsonieră după incident.

În aceste condiții el a sunat la 112 solicitând un echipaj de ambulanță și unul de poliție, dar a fost preluat de ambulanță care l-a dus la UPU al SJU Suceava unde a fost diagnosticat cu„agresiune declarativ, etilism acut”, fără să rămână internat.

El a provocat scandal și a folosit cuvinte și expresii jignitoare la adresa angajaților motiv pentru care a fost amendat cu 6000 de lei.

În acest caz polițiștii fac cercetări pentru „lovirea sau alte violenţe”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de