Polițiștii suceveni, nevoiți să imobilizeze o tânără din Valea Moldovei care a condus băută un autoturism în Suceava și a luat-o la fugă când a fost oprită de polițiști


Intră acum și în grupul de

O tânără de 26 de ani din Valea Moldovei este cercetată penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața, la ora 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control  pe strada Universității din localitate, la intersecția cu strada Leca Morariu, un autoturism.

De la volanul mașinii a coborât o tânără care a fugit de la fața locului, fiind urmărită și imobilizată de polițiști.

Aceasta are 26 de ani și este din comuna Valea Moldovei, iar pentru că mirosea a alcool polițiștii i-au solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat, după care, la spital, a fost de acord să fie testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de