Tânăr din Frătăuții Noi, fără permis, aflat la volanul unei autoutilitare a fost urmărit în trafic de polițiști 2,5 kilometri. El a fost imobilizat și încătușat

Un tânăr de 27 de ani din Frătăuții Noi a fost imobilizat și încătușat de polițiști pentru că a încercat să fugă după ce a fost urmărit în trafic circa 2,5 kilometri.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, în timp ce acționa pe raza comunei Frătăuții Noi, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculate în străinătate, însă bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea autovehicului pe o distanță de circa 2,5 km  pe DJ 291A și pe un drum lateral neclasificat spre lunca râului Suceava.

Bărbatul de la volan a oprit vehiculul și a coborât, după care a fugit, fiind urmărit,  imobilizat, încătușat și condus de polițiști  la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 27 de ani și a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În acest caz  s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.(N.B.)