Un sucevean a fost reținut și introdus în arestul Poliției Județene. El a fost depistat conducând un autoturism în municipiul Suceava deși era băut și nu avea permis auto


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 41 de ani a fost reținut, duminică, și apoi introdus în arestul Poliției Județene după ce a fost prins băut și fără permis la volan.

Astfel, polițiștii au fost sesizați, duminică, despre faptul că pe strada Slătioarei din municipiul Suceava circulă autoturismul marca BMW condus de o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat pe str. Slătioarei și a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,25 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat apoi să se supună prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că respectivul are permisul de conducere reținut.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge, iar bărbatul a fost reținut și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de