Gospodărie distrusă de flăcări, la Iaslovăţ


Intră acum și în grupul de

Garda de Intervenţie Solca împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Iaslovăţ au intervenit duminică după-amiază, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Anicăi S., din comuna Iaslovăţ. Incendiul a fost anunţat la ora 15:21, iar când pompierii au ajuns la faţa locului ardea acoperişul casei de locuit, acoperişul magaziei şi acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la două gospodării învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:30, dar au fost distruse de flăcări acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, acoperişul magaziei de lemne pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp, acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi bunuri de uz casnic. De asemenea, s-au degradat pereţii casei. Pagubele au fost estimate de proprietar la cca 40.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către conductori electrici defecţi.
Pompierii au salvat cele două gospodării învecinate, în valoare de cca 120.000 lei.


Intră acum și în grupul de