Ion Lungu încurajează sucevenii să participe la protestul inițiat de Ștefan Mandachi pentru construcția unei autostrăzi în Moldova: Trebuie să se înțeleagă odată pentru totdeauna că nu e un moft, nu e o chestie de campanie electorală și chiar este necesară autostrada în Moldova


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a îndemnat, miercuri, sucevenii să se solidarizeze cu Ștefan Mandachi și să participe la acțiunea lansată de acesta în data de 15 martie de la ora 15:00.

„Este o inițiativă de apreciat, are un impact deosebit și așa cum am spus când am discutat această problemă în Asociația „Moldova se dezvoltă”, am ridicat-o la Asociația Municipiilor din România în prezența președintelui României”, a spus Lungu.

El a arătat că pe tema autostrăzii a avut o inițiativă Parlamentul, au solicitat primarii, au solicitat asociații din Iași, iar acum Ștefan Mandachi o acțiune foarte bine făcută.

„Nu voi participa pe 15 la această acțiune,  dar încurajez oamenii să meargă pentru că se pare că altă cale nu este”, a spus Lungu care a precizat că nu va fi în Suceava în data de 15 martie.

El a subliniat că decidenții trebuie să  înțeleagă odată pentru totdeauna că nu e un moft, nu e o chestie de campanie electorală și chiar este necesară autostrada în Moldova.

„Ca primarul îl felicit pe domnul Mandachi ca persoană fizică și toți trebuie să fim solidari să cerem această autostradă. Altfel, fără această autostradă, suntem condamnați la subdezvoltare. Ne vor judeca generațiile care vin”, a spus Ion Lungu.(T.B.)

CITEȘTE ȘI Primul metru de autostradă din Moldova a fost deja construit în județul Suceava de Ștefan Mandachi, proprietarul rețelei Spartan: În șapte ore am demonstrat că se poate face un metru de autostradă. Aceasta îndemnă românii să protesteze 15 minute, în 15 martie de la ora 15:00 față de lipsa de autostrăzi


Intră acum și în grupul de