Răzvan Cuc nu participă la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova pentru că muncește să vadă că se mișcă șantierele


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, pe șantierul șoselei de centură a Sucevei, că înțelege demersul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi privind construcția de autostrăzi, dar că și el, la rândul său, este nemulțumit că nu are bugetul promulgat și că în 15 martie, când va fi inaugurat primul metru de autostradă din Moldova va munci să vadă că se mișcă șantierele.

„Eu înțeleg demersul și supărarea, dar la fel de supărat sunt și eu că nu avem buget. Cum ar fi să sisteze oamenii lucrările pe șantiere?”, a spus Cuc care a menționat că niciodată în istoria României nu s-a întâmplat ca un președinte să nu promulge un buget.

El a explicat că Guvernul decide oportunitatea și proiectele pe care trebuie finanțate, iar dacă se dă greș, fie e o problemă de competență la companie, fie e o problemă cu antreprenorii care trebuie sancționați în momentul în care nu-și fac treaba.

Întrebat dacă va veni în 15 martie la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, Cuc a spus că el merge pe șantiere.

„Eu săptămâna viitoare voi fi pe șantiere ca să văd în continuare că lucrurile merg așa cum trebuie. Dacă vrea cineva să se ducă e liber să o facă. Eu muncesc să văd că se mișcă șantierele. Eu trebuie să mă asigur că lucrările merg mai departe și  să-i rog pe oamenii ăștia să aibă bunăvoință și să lucreze că-și vor primi bani chiar dacă nu avem buget”, a spus Cuc.(T.B.)


Intră acum și în grupul de