Oradea Civică cheamă la solidaritate cu suceveanul Ștefan Mandachi și propune blocarea României în 15 martie: Blocăm România, pentru că ei trebuie să plece! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Asociația Oradea Civică a lansat un manifest prin care cheamă la solidaritate cu antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi. Orădenii propun blocarea României în 15 martie pentru că nu mai vor lipsa autostrăzilor, a școlilor, spitalelor, nu mai vor poluare, munți de gunoaie ură și divizare în societate.

15 martie – Grevă-n tătă țara!

Din Bihor, de la Oradea, pentru Ștefan Mandachi și toți românii care s-au săturat de guvernarea infractorilor, semianalfabeților, plagiatorilor și impostorilor!

Gepostet von Oradea Civica 2017 am Samstag, 9. März 2019

„Blocăm România, pentru că ei trebuie să plece!”, se transmite în mesaj.

Vă prezentăm integral mesajul asociației Oradea Civică:

„Dacă ești antreprenor sau simplu angajat în România, în data de 15 martie putem face istorie împreună!

Cum?

Venind alături de Ștefan Mandachi, un cetățean revoltat pe bună dreptate de faptul că în Moldova, în cei 30 de ani scurși de la revoluție, guvernele României nu au construit nici măcar un centimetru de autostradă!

Ce ne propune Ștefan?

În data de 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute, să oprim România!

Ce propunem noi, orădenii?

Blocarea României pe durata întregii zile de 15 martie!

De ce?

Pentru că nu vrem să mai plătim taxe și impozite coaliției hoților și corupților din Parlamentul și Guvernul României!

Pentru că nu vrem să mai fim reprezentați în țară și în străinătate de semianalfabeți, agramați, plagiatori și impostori!

Pentru că din taxele și impozitele noastre ar fi trebuit să avem demult școli dotate cu laboratoare și săli de sport, spitale noi cu echipamente medicale moderne și, da, inclusiv o rețea extinsă de autostrăzi! Toate astea, și multe altele, nu le avem!

Dar ce avem, în schimb?

Pensii speciale pentru foștii securiști, milițieni și activiști ai partidului comunist, indemnizații și salarii grase pentru clientela politică și zeci de milioane de euro din banii noștri, ai tuturor, pentru finanțarea partidelor politice parlamentare, în special PSD!

Ce mai avem?

Infractori cocoțați în fruntea statului care ne dau lecții de moralitate și care numesc alți infractori, asemenea lor, pe funcții de conducere, control și decizie în instituțiile și autoritățile publice!

De peste de 2 ani de zile, în România nu se mai face și nu se mai dezbate altceva în afară de problemele penale ale lui Dragnea, Tăriceanu, Mitralieră și camarila!

Asta este cauza tuturor lipsurilor şi relelor pe care le resimțim acut cu toții: autostrăzi, școli, spitale, poluare, munți de gunoaie, ură și divizare în societate!

Cu acești borfași la conducerea țării, un metru de autostradă va costa cât zece km, așa cum un bec pentru iluminatul public, sub guvernarea penalilor, a ajuns să coste 2000 euro!

Blocăm România, pentru că ei trebuie să plece!”


Intră acum și în grupul de