Flutur a inițiat în Austria discuțiile pentru cursa aeriană Suceava-Graz: Sunt încrezător că vom reuși să realizăm acest obiectiv


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța și cu directorul adjunct, Cristian Cocuz, au avut, marți, discuții la Aeroportul din Graz în vederea găsirii unor soluții în vederea deschiderii unei curse Suceava-Graz.

„Nu poate fi o simplă coincidență faptul că, în timp ce discutam despre găsirea de soluții pentru deschiderea cursei Suceava-Graz, am primit vestea deschiderii cursei Suceava-Memmingen”, a spus Flutur.

 El a menționat că a discutat cu directorul Aeroportului din Graz,  Gerhard Widmann, întâlnire la care a participat și un reprezentant al comunității  românești din Graz care numără peste 2000 de bucovineni.

Președintele Flutur a spus că a făcut un apel și sucevenilor din Graz să sprijine autoritățile sucevene prin solicitări către operatori aerieni pentru a susține nevoia unei curse aeriene între Graz și Suceava.

Gheorghe Flutur a menționat că urmează ca în perioada următoare să se perfecteze o serie de documente astfel încât să se deschidă această cursă aeriană între Bucovina și Stiria.

„Sunt încrezător că în scurt timp vom avea și o cursă Graz-Suceava”, a spus Flutur.

O delegație a județului Suceava se află în aceste zile în landul austriac Stiria pentru colaborarea în diverse domenii.(T.B.)


Intră acum și în grupul de