Ospitalitatea bucovineană, meșteșugurile bucovinene, Mănăstirea Voroneț și Cetatea de Scaun a Sucevei, în noul clip de promovare turistică a României lansat de Ministerul Turismului


Intră acum și în grupul de

Ministerul Turismului a lansat un nou clip de promovare turistică în care sunt prezentate mai multe atracții turistice din Bucovina.

Astfel, în clip se susține că aici oamenii sunt încă o poveste de spus oricând și oricui și este prezentată ospitalitatea bucovineană, dar și meșteșugurile bucovinene reprezentate prin președintele Asociației Meșterilor Populari din Bucovina, Constantin Cramariuc

România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an

Urmăriți noul clip de promovare a României!

Gepostet von Ministerul Turismului am Sonntag, 17. März 2019

Totodată, sunt promovate Mănăstirea Voroneț, Cetatea de Scaun a Sucevei, dar turiștii sunt îndemnați să vină și pentru a merge cu mocănița sau să facă turism activ.

„Sunt numeroase destinații turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiștii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis și chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracție!

Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenției tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif. (N.B.)

ospitalitatea bucovineană

Intră acum și în grupul de