Cinci persoane rănite într-un accident produs pe raza localității Poieni Solca


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică seara, pe raza localității Poieni Solca, după ce un șofer de 20 de ani, din comuna Horodnic de Sus a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat într-o mașină.

Potrivit IPJ Suceava, într-o curbă la stânga, mașina condusă de tânărul de 20 de ani, în care se mai aflau încă trei persoane, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a acroșat autoturismul condus de o femeie de 39 de ani din Gura Humorului în care se mai aflau încă patru persoane.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 20 de ani, dar și a celor patru pasageri din mașina condusă de femeia de 39 de ani.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde li s-au acordat îngrijiri medicale, trei dintre ele fiind transferate la Spitalul Județean.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția Suceava a menționat că vinovat de producerea accidentului se face șoferul de 20 de ani, care, pe sector de drum în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers.

Astfel, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea săvârșirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de