Peste 4 tone de zahăr de contrabandă, depistate de poliţişti într-o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

După ţigări şi alcool de contrabandă descoperite de poliţiştii suceveni prin maşinile oprite în trafic, joi, au fost găsite peste 4 tone de zahăr fără acte. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava împreună cu comisarii Gărzii Financiare Suceava şi ofiţeri din cadrul I.J.P.F. Suceava, au efectuat un control în trafic pe comunicaţia Siret – Suceava, astfel, pe drumul naţional DN 2 în localitatea Bălcăuţi, a fost oprită în trafic o autoutilitară, ce aparţine unei societăţi comerciale din Focşani, condusă de către L. DUMITRU, în vârstă de 54 ani, din comuna Vânători, judeţul Vrancea.
În timpul controlului efectuat asupra autovehiculului, în interior a fost găsită cantitatea de 4.450 kg zahăr în valoare de 13.350 lei, pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă.
Societatea din Focşani a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar zahărul a fost ridicat în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de