A ameninţat cu pistolul o rădăuţeancă ce îi datora bani


Intră acum și în grupul de

Pentru a intimida o femeie şi a recupera mai repede o datorie de la aceasta, un individ a recurs la ameninţare cu un pistol, armă pentru care nu deţinea permis. Potrivit IPJ Suceava, joi, jurul orelor 20:15, B. CARMEN, în vârstă de 27 ani, din municipiul Rădăuţi, a sesizat prin „SNUAU 112” faptul că, în timp ce se afla în faţa blocului în care locuieşte, a fost ameninţată cu un pistol de către L. VASILE, în vârstă de 36 ani, din comuna Frătăuţii Vechi. Poliţiştii au demarat imediat cercetările, stabilind că cele sesizate de femeie se confirmă, autorul motivând ameninţarea întrucât dorea să-şi recupereze cât mai repede o datorie de la aceasta.
Pe parcursul verificărilor, de la L. VASILE a fost ridicat un pistolet cu inscripţia „FT-MADE IN ITALY”, model GT 28 calibru 8 mm, două încărcătoare şi 33 cartuşe cu glonţ calibru 6,35 mm cu capse nepercutate, încărcătoarele fiind încărcate cu câte 7 gloanţe. Posesorul a declarat că l-a adus din Portugalia în anul 2006, fără a deţine documente de provenienţă şi l-a folosit doar în scop de intimidare asupra victimei. Fiind verificat, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de armă.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice Suceava continuă cercetările, cu individul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ameninţare”, „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de