Deputatul Mircea Irimescu ar putea reveni în PNL


Intră acum și în grupul de

Deputatul sucevean, Mircea Irimescu, care a demisionat din PNL pentru a reveni în PNŢCD, ar putea reveni în perioada următoare în formaţiunea liberală, potrivit spuselor senatorului liberal Tiberiu Prodan.

El a arătat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că demisia din PNL a deputatului Mircea Irimescu a survenit conform înţelegerii dintre PNL şi PNŢCD dinaintea alegerilor parlamentare. Prodan a ţinut să sublinieze că, deşi a demisionat din PNL, Irimescu rămâne în continuare un „om de dreapta” şi că numărul parlamentarilor de dreapta din judeţ nu se schimbă prin această demisie. Totodată, senatorul PNL de Suceava a mai precizat că în cererea de demisie, Irimescu lasă posibilitatea revenirii în PNL în perioada următoare, menţionând că deputatul va rămâne în grupul parlamentar liberal din Camera Deputaţilor şi va beneficia de logistica acestui grup.
Deputatul PNL de Suceava, Mircea Irimescu, singurul membru al PNŢCD care a fost ales în Parlament în urma alegerilor parlamentare uninominale, a demisionat din PNL, urmând să redevină membru PNŢCD.


Intră acum și în grupul de