Ion Lungu, după comandamentul de asfaltări: De săptămâna viitoare se intră în plin cu programul de asfaltări în oraș. Trebuie să recuperăm și ceea ce nu s-a făcut anul trecut


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a organizat, miercuri, un comandament de asfaltări la care au participat reprezentanții celor patru firme care se ocupă de asfaltarea municipiului Suceava, Autotehnorom, Florconstruct, SUCT și ConBucovina.

„Am stabilit că de săptămâna viitoare intrăm în plin”, a spus primarul.

El a menționat că singura firmă care a pornit stația de asfalt este Florconstruct, dar că este încă în probe, iar Autotehnorom și SUCT pornesc și ei stațiile de asfalt.

Primarul a precizat că s-au stabilit zonele pe care vor interveni firmele de construcții pentru asfaltări în așa fel încât să se poată demara lucrările în plin.

El a spus că se încep deja organizările de șantier și pregătirile pentru începerea lucrărilor.

„Am început deja să lucrăm în zona centrală, la Curtea Domnească, unde trebuie finalizate lucrările începute anul trecut. S-au început lucrările pe strada Eroilor, pe strada Dragoș Vodă, care este foarte distrusă după ce a fost adus gazul metan, pe strada Biruinței în cartierul Ițcani, pe strada Viitorului în Obcini, pe strada Luceafărului în George Enescu și Grigore Ureche în Zamca”, a spus Lungu.

El a menționta că va face în fiecare săptămână un comandament cu aceste firme pentru că trebuie „ținute din scurt” lucrările de asflatare astfel încât să se recupereze și ceea ce nu s-a asfaltat anul trecut.

„Faptul că sunt patru firme, că nu avem datorii, că avem un buget de 30 de milioane de lei pentru asfaltări în afară de investiții cred că sunt premisele să asfaltăm foarte mult în oraș și să facem lucrări de calitate”, a spus Lungu.

El a subliniat că se va implica personal pentru ca lucrările să aibă un ritm susținut. (T.B.)


Intră acum și în grupul de