Omor la Vatra Dornei comis de un tânăr italian. Acesta l-a înjunghiat în spate, cu un cuțit de bucătărie, pe tânărul la care venise în vizită.


Intră acum și în grupul de

Un italian în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este cercetat pentru omor după ce a înjunghiat în spate un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei în timpul unei altercații în care a fost implicată și prietena tânărului.

Italianul se afla în vizită, de circa o săptămână, la prietenul său Gabriel Ionel Iacob (20 ani) care locuia într-un apartament din Vatra Dornei împreună cu prietena sa în vârstă de 18 ani.

Vineri după amiaza, între Iacob și prietena s-a a intervenit cu conflict, iar tânărul a lovit-o pe aceasta în față, iar italianul a intervenit în altercație și i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie lui Iacob, în spate, zona toracală.

După incident, tânăra a încercat să oprească hemoragia cu palmele, iar italianul a cerut unui vecin să cheme ambulanța. Echipajul de ambulanță care a intervenit în urma sesizării prin 112 a constatat decesul tânărului.

Tânărul italian a fost reținut pentru omor și urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de